back

Tarinamme

Meistä

Äidin Meze

Meze?

Sana Meze viittaa useiden eri Itä- ja Etelä-Euroopan maiden perinnealkuruokiin, joita ovat muun muassa viinilehtikääryleet, oliivit ja salaatit.

Ravintolamme lähtökohtana onkin kattava Meze-alkupalapöytä, josta voit löytää paitsi perinteisiä meze-vaihtoehtoja, myös maistuvia kotimaisia makuja. A’la Carte -annoksissa käytämme tuoreita vihanneksia, kalaa ja huolella valikoitua lihaa, joita maustamme erilaisin maustein ja yrtein. Tällä tavoin huolehdimme siitä, että juuri oikeat maut nousevat oikeuksiinsa. Lounaslistamme vaihtuu viikoittain.

Tervetuloa nauttimaan ajasta hyvän ruoan parissa. Kysythän tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

Master Chef.
Arto Laitinen

-CHEF-
Pierre Gabant